Malonės rūšys

Kinds of Kindness (2024)

Kino teatruose nuo
2024-07-05

Štai ji. Tiesos akimirka.

Režisieriaus Yorgos Lanthimos ir jo filmų mūza tapusios aktorės Emma Stone naujausias darbas – komiška drama „Malonės rūšys“ – triptiko pasakėčia, pasakojanti apie neturintį pasirinkimo vyrą, kuris mėgina perimti savo gyvenimo kontrolę; sunerimusį policininką, kurio pradingusi jūroje žmona netikėtai sugrįžta, bet atrodo tarsi kitas žmogus; ir moterį, pasiryžusią atrasti konkretų asmenį, turintį ypatingų sugebėjimų, kuriam lemta tapti svarbiu dvasiniu lyderiu.

Kartu su dviejų „Oskarų“ laimėtoja Emma Stone kino juostos „Malonės rūšys“ aktorių ansamblį sudaro Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie bei Hunter Schafer.

Ankstesnis režisieriaus Yorgos Lanthimos ir aktorės Emma Stone bendradarbiavimas kino juostoje „Prasti reikalai“ buvo nominuotas 11-ai ir apdovanotas 4-iomis „Oskaro“ statulėlėmis – Emma Stone apdovanota kaip geriausia aktorė už vaidmenį šiame filme, kuris taip pat pelnė geriausios scenografijos, grimo ir kostiumų dizaino apdovanojimus.

Režisavo: Yorgos Lanthimos („Prasti reikalai“, „Favoritė“, „Šventojo elnio nužudymas“, „Omaras“)

Vaidina: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer

Trukmė

0h 00 min

Cenzas

-

Sukurta

Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija

Walt Disney Studios Motion Pictures

Trukmė: 0h 00 min

Cenzas: -

Sukurta: Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija: Walt Disney Studios Motion Pictures

Žanras

Komedija

Drama

Žanras: Komedija, Drama