Bob Marley: One Love

(2024)

Didžiajame kino ekrane pirmą kartą atraskite žymiausio regio muzikos autoriaus ir atlikėjo Bobo Marlėjaus (1945-1981), kuris įkvėpė kartas per savo meilės ir vienybės žinią, istoriją apie kovą už laisvę ir revoliucingą muzikos kelionę.

Režisieriaus Reinaldo Marcus Green filmas, kuriame aktorius Kingsley Ben-Adir vaidina Bobą Marlėjų, o aktorė Lashana Lynch jo žmoną Ritą, leidžia pamatyti, kaip atrodė muzikos legenda, pajusti jo skausmą, liūdesį, džiaugsmą ir išganymą.

Glaudžiai bendradarbiaujant su Bobo Marlėjaus šeima sukurtas filmas, išsiskiriantis įsipareigojimu autentiškumui, buvo nufilmuotas Anglijoje ir Jamaikoje, įskaitant tokias svarbias vietas, kur Bobas gyveno ir formavosi jo meniškumas. Aktoriai ir įgula, kurią sudaro daugybė jamaikiečių aktorių, sukuria unikalią kino patirtį, atspindinčią legendos dvasios esmę.

Pasiruoškite pasinerti į legendinio Bobo Marlėjaus gyvenimą ir muzikanto palikimą kaip niekad anksčiau! Taika!

Režisavo: Reinaldo Marcus Green („Williams metodas“, „Monstrai ir vyrai“)

Vaidina: Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch, James Norton, Michael Gandolfini, Michael Ward, Nadine Marshall, Anthony Welsh, Tosin Cole, Luca Slade, Umi Myers, Sundra Oakley

Trukmė

1h 44 min

Cenzas

N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta

Paramount Pictures

Studija

Paramount Pictures

Trukmė: 1h 44 min

Cenzas: N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta: Paramount Pictures

Studija: Paramount Pictures

Žanras

Drama

Biografinis

Žanras: Drama, Biografinis