Deadpool ir Ernis

Deadpool & Wolverine (2024)

Kino teatruose nuo
2024-07-24

Kiekvienas nusipelno laimingos pabaigos.

Šią vasarą neatsakingasis herojus Deadpool kartu su Erniu pakeis „Marvel“ kino visatos istoriją!

Susidūręs su profesinėmis nesėkmėmis ir išgyvendamas vidutinio amžiaus krizę, Veidas Vilsonas (akt. Ryan Reynolds) nusprendžia Deadpool personažą išleisti į užtarnautą poilsį ir tampa naudotų automobilių pardavėju.

Tačiau kai jo draugams, šeimai ir visam pasauliui ima grėsti pavojus, Deadpool pasiryžta dar kartą ištraukti iš pensijos savo katanas. Jis taip pat pasikviečia pagalbon savo geriausią bičiulį Ernį (akt. Hugh Jackman) ne tik kovoti už jų išlikimą, bet svarbiausia, ir už jų palikimą.

Trečiasis „Deadpool“ filmas „Deadpool ir Ernis“ žymi pirmąjį Iksmenų serijos įrašą „Marvel“ kino visatoje. Ankstesnius serijos filmus prodiusavo ir platino kino studija „20th Century Fox“, kol 2019 m. kino studija „Disney“ įsigijo studiją ir teisę įtraukti Deadpool bei kitus Iksmenų personažus į bendrą „Marvel“ kino visatą.

Režisavo: Shawn Levy („Atvykimas“, „Kaskadininkas“, „Adamo projektas“, „Nuostabi dabartis“)

Vaidina: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Morena Baccarin, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Jennifer Garner, Emma Corrin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Shioli Kutsuna, Lewis Tan, Aaron Stanford, Tony McCarthy, Stefan Kapicic, Karan Soni, Patrick Stewart

Trukmė

0h 00 min

Cenzas

-

Sukurta

Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija

Walt Disney Studios Motion Pictures

Trukmė: 0h 00 min

Cenzas: -

Sukurta: Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija: Walt Disney Studios Motion Pictures

Žanras

Komedija

Veiksmo

Mokslinė fantastika

Žanras: Komedija, Veiksmo, Mokslinė fantastika