Nekalbėk apie blogį

Speak No Evil (2024)

Kino teatruose nuo
2024-09-13

Nematyk blogio, negirdėk blogio ir nekalbėk apie blogį.

Kai amerikiečių šeima yra pakviečiama praleisti savaitgalį idiliškame užmiesčio dvare su žavinga britų šeima, su kuria jie susidraugavo atostogų metu, svajonių poilsis greitai virsta siaubingu psichologiniu košmaru.

Siaubo namų „Blumhouse“ ir mistinės siaubo dramos „Nematomas žmogus“ prodiuserių naujausioje kino juostoje pagrindinį vaidmenį atlieka BAFTA laureatas James McAvoy („Skilimas“, „Stiklas“), įkūnijantis charizmatišką alfa-vyrą, kurio nevaržomas svetingumas slepia neapsakomą tamsą.

Mackenzie Davis („Terminatorius 6“) ir SAG apdovanojimo nugalėtojas Scoot McNairy („Argo“) vaidina amerikiečių porą, kurie kartu su savo 11 metų dukra (akt. Alix West Lefler) neįtardami nieko blogo priima atostogų kvietimą apsistoti pas dvaro savininką (akt. J. McAvoy), jo žmoną (akt. Aisling Franciosi) ir jų nebylį sūnų (akt. Dan Hough).

Psichologinis siaubo trileris yra sukurtas pagal to paties pavadinimo 2022 m. danų siaubo sensacijos scenarijų „Svečiuose“, kurį parašė broliai Christian ir Mads Tafdrup. Šis filmas pelnė 11-a Danijos kino apdovanojimų nominacijų, o tai yra daniškas „Oskarų“ atitikmuo.

Režisavo: James Watkins („Rojaus ežeras“, „Moteris juodais drabužiais“, „Bastilijos diena“)

Vaidina: James McAvoy, Mackenzie Davis, Aisling Franciosi, Alix West Lefler, Dan Hough, Scoot McNairy

Trukmė

0h 00 min

Cenzas

N-16 - žiūrovams nuo 16 metų

Sukurta

Universal Pictures International

Studija

Universal Pictures International

Trukmė: 0h 00 min

Cenzas: N-16 - žiūrovams nuo 16 metų

Sukurta: Universal Pictures International

Studija: Universal Pictures International

Žanras

Trileris

Siaubo

Žanras: Trileris, Siaubo