Kung Fu Panda 4

(2022)

Kino teatruose nuo
2024-03-08

FILMAS DUBLIUOTAS LIETUVIŠKAI

Šį pavasarį, beveik po dešimtmečio, neįtikėtiniausias kung-fu meistras – panda Po – grįžta su nauju, jau ketvirtuoju, mėgstamiausios veiksmo animacijos franšizės skyriumi!

Trijuose ankstesniuose nuotykiuose savo drąsa ir beprotiškais kovos menų įgūdžiais įveikęs pasaulinio lygio piktadarius, didysis drakono karys Po likimo pašaukiamas.. pailsėti. Tiksliau sakant, jis paskiriamas dvasiniu Taikos slėnio vadovu.

Tik problema tame, kad, pirma, Po žino tiek pat apie dvasinį vadovavimą, kiek apie senojo akmens amžiaus dietą, ir, antra, jam reikia kuo greičiau surasti ir apmokyti naują drakono karį, kad galėtų ramiai užimti naujas aukštas (ir poilsio) pareigas.

Dar blogiau, kad neseniai pasirodė pikta, galinga, formas keičianti burtininkė chameleonė, kuri atrodytų visai mažytis driežas, bet gali pavirsti bet kokia tiek didele, tiek maža būtybe. Burtininkės tikslas – iš naujo iš dvasių karalystės iškviesti visus pikčiausius Po nugalėtus priešus.

Taigi, kung-fu meistrui Po reikės pagalbos. Ir ši netikėtai išdygsta gudrios ir greitos vagilės – stepinės lapės – pavidale, kurios įgūdžiai bus neįkainojami.

Siekdami apsaugoti Taikos slėnį nuo burtininkės, naujasis duetas turės dirbti kartu. Grėsmingiausio nuotykio metu panda Po sužinos, kad tikrą herojų galima atrasti pačiose netikėčiausiose vietose.

„Kung Fu Panda“ franšizė startavo 2008-aisiais metais: pirmieji du franšizės filmai buvo nominuoti „Oskarui“ už geriausią animacinį filmą, o pirmasis televizijos serialas laimėjo net 11 „Emmy“ apdovanojimų. Sulaukę kino kritikų liaupsių ir komercinės sėkmės, „Dreamworks“ kūrėjai pristato jau ketvirtąjį serijos filmą.

Režisavo: Mike Mitchell („Troliai“, „Šrekas. Ilgai ir laimingai“), Stephanie Stine („Ji-Ra ir galios princesė“)

Originalo kalba įgarsina: Jack Black, Viola Davis, Awkwafina, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Ke Huy Quan, James Hong, Ian McShane ir Jackie Chan

Trukmė

1h 34 min

Cenzas

N-7 - žiūrovams nuo 7 metų

Sukurta

Universal Pictures International

Studija

Universal Pictures International

Trukmė: 1h 34 min

Cenzas: N-7 - žiūrovams nuo 7 metų

Sukurta: Universal Pictures International

Studija: Universal Pictures International

Žanras

Veiksmo

Nuotykių

Animacija

Žanras: Veiksmo, Nuotykių, Animacija