Jūrų pabaisa. Rubė Gilman

Ruby Gillman, Teenage Kraken (2023)

FILMAS DUBLIUOTAS LIETUVIŠKAI

Šiais metais atraskite herojus esančius po vandeniu!

Kino studija „DreamWorks Animation“, ta pati kuri sukūrė filmukus „Šrekas“ ir „Kaip prisijaukinti slibiną“, šią vasarą kviečia pasinerti į audringus vidurinės mokyklos vandenis linksmoje ir nuoširdžioje animacinėje veiksmo komedijoje apie drovią paauglę, kuri sužino, kad priklauso legendinei karališkajai mitinių jūros sutvėrimų – krakenų – giminei ir kad jos likimas vandenynų gelmėse yra svarbesnis, nei ji kada nors būtų pasvajojusi.

16-metė Rubė Gilman tiesiog trokšta įsilieti į savo mokyklos gyvenimą, tačiau dažniausiai jaučiasi tiesiog nematoma. Po pamokų ji moko matematikos savo simpatiją, kuris, atrodo, žavisi ja tik dėl trupmenų išmanymo, o dėl pernelyg atsargios motinos, draudžiančios Rubei kada nors patekti į vandenį, jai net neleidžiama leisti laiką su bendraamžiais paplūdimyje.

Vis dėlto galiausiai sulaužiusi savo mamos taisyklę Nr. 1, Rubė sužinos, kad ji yra tiesioginė krakenų karališkosios šeimos palikuonė ir jai lemta paveldėti sostą iš močiutės, karingosios Septynių jūrų karalienės.

Krakenai – nuostabūs sutvėrimai ir kilnūs gynėjai yra prisiekę saugoti pasaulio vandenynus nuo savanaudžių bei valdžios ištroškusių undinių, kurios amžių amžius kovoja su krakenais. Ir čia Rubė susiduria su neatidėliotina problema: mokyklos naujokė gražuolė Čelsė yra būtent undinė.

Rubė turės priimti tai, kas ji yra, ir stengtis apsaugoti tuos, kuriuos labiausiai myli.

Atėjo Rubės laikas! Kad ir koks bebūtų iššūkis, krakenas visuomet stos į kovą!

Režisavo: Kirk DeMicco („Krudžiai“, „Beždžionėlės kosmose“)

Originalo kalba įgarsino: Lana Condor, Jane Fonda, Toni Collette, Annie Murphy, Sam Richardson, Will Forte, Colman Domingo, Nicole Byer, Eduardo Franco, Jaboukie Young-White, Liza Koshy, Ramona Young, Echo Kellum, Blue Chapman

Trukmė

1h 30 min

Cenzas

V - įvairaus amžiaus žiūrovams

Sukurta

Universal Pictures International

Studija

Universal Pictures International

Trukmė: 1h 30 min

Cenzas: V - įvairaus amžiaus žiūrovams

Sukurta: Universal Pictures International

Studija: Universal Pictures International

Žanras

Veiksmo

Nuotykių

Animacija

Žanras: Veiksmo, Nuotykių, Animacija