Kūrėjas

Creator, The (2023)

Kino teatruose nuo
2023-10-06

Epinio mokslinės fantastikos veiksmo trilerio „Kūrėjas“ veiksmas vyksta būsimo karo tarp žmonijos ir dirbtinio intelekto jėgų fone.

Džošua (akt. John David Washington), užkietėjęs buvęs specialiųjų pajėgų agentas, sielvartaujantis dėl pradingusios žmonos (akt. Gemma Chan), yra užverbuojamas sumedžioti ir nužudyti „Kūrėją“, nepagaunamą pažangaus dirbtinio intelekto architektą, kuris sukūrė paslaptingą ginklą, galintį užbaigti karą.. ir sunaikinti žmoniją.

Džošua ir jo elitinių operatyvininkų komanda keliauja už priešo linijos, į pačią dirbtinio intelekto okupuotos teritorijos širdį, kad surastų paslaptingąjį ginklą, kurį jam buvo pavesta sunaikinti, tačiau paaiškėja, kad šis ginklas gyvuoja mažo vaiko (akt. Madeleine Yuna Voyles) pavidale.

Rašytojo ir režisieriaus Gareth Edwards („Godzila“, „Šelmis-1. Žvaigždžių karų istorija“) neįtikėtinai vizualų ir epinį ateities pasaulį rekomenduoja patirti tik dideliame ekrane.

Režisavo: Gareth Edwards („Šelmis-1. Žvaigždžių karų istorija“, „Godzila“, „Monstrai“)

Vaidina: John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Hoyeon Jung, Allison Janney, Sturgill Simpson, Amar Chadha-Patel, Madeleine Yuna Voyles

Trukmė

2h 13 min

Cenzas

N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta

Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija

Walt Disney Studios Motion Pictures

Trukmė: 2h 13 min

Cenzas: N-13 - žiūrovams nuo 13 metų

Sukurta: Walt Disney Studios Motion Pictures

Studija: Walt Disney Studios Motion Pictures

Žanras

Drama

Mokslinė fantastika

Romantinis

Žanras: Drama, Mokslinė fantastika, Romantinis