Supernova

(2021)

„Oskaro“ laureatas Colin Firth bei nominantas Stanley Tucci pristato kritikų išskirtinai liaupsinamą dramą „Supernova“, kupiną šiltų jausmų ir tikrųjų gyvenimo vertybių.

Kai dvidešimt metų kartu pragyvenę idealūs partneriai Semas (akt. Colin Firth) ir Taskeris (akt. Stanley Tucci) nusprendžia pakeliauti su senu kemperiu po Angliją aplankydami savo draugus, šeimą ir vietas iš praeities, gimsta naujas, gyvenimo sukurtas, šedevras, kurio liūdnai graži pabaiga, kurią jie pasirinko kartu, tik dar labiau sužibės.

Palaiminti šeimos ir draugų, jie mėgsta humorą ir kultūrą, ir praleido kartu savo geriausius gyvenimo metus. Vis dėlto, kartais pakanka vieno neplanuoto įvykio, kad likimas perrašytų visą kartu sukurtą istoriją.

Laukia paskutinis skyrius, kuris prasideda anksčiau nei planuota. Nors pabaiga, kurią kiekvienas slapta įsivaizdavo, bus visiškai skirtinga.

Tarsi tikra Supernova, ši gyvenimo istorija kaip didžiulis sprogimas, įvykstantis žvaigždės evoliucijos pabaigoje, įrodys, kad kiekvienas galime gyventi savo sukurtos nuostabios visatos fone.

Režisavo: Harry Macqueen („Hinterlandas“)

Vaidina: Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood, Peter MacQueen, Nina Marlin, Ian Drysdale, Sarah Woodward, James Dreyfus, Lori Campbell

Trukmė

1h 33 min

Cenzas

-

Sukurta

Theatrical Film Distribution UAB

Studija

Theatrical Film Distribution UAB

Trukmė: 1h 33 min

Cenzas: -

Sukurta: Theatrical Film Distribution UAB

Studija: Theatrical Film Distribution UAB

Žanras

Drama

Romantinis

Žanras: Drama, Romantinis