Paskutinė naktis Soho rajone

Last Night in Soho (2021)

Kino teatruose nuo
2021-10-29

Komedijų režisierius Edgar Wright yra žinomas dėl to, kad priverčia žiūrovus verkti iš juoko, tačiau šįkart žiūrovai tiesiog verks, nes kino kūrėjas pasinėrė į mistiką ir siaubą.

Naujausiame režisieriaus E. Wright psichologiniame trileryje jauna mergina Eloise, trokštanti tapti mados dizainere, sugeba paslaptingai persikelti į septintąjį dešimtmetį, kur ji sutinka akinančią, dainininkės karjeros siekiančią, dievaitę Sandie.

Tačiau užburiantis septintojo dešimtmečio Londono žavesys atskleidžia ne viską, kaip netrukus paaiškėja, nes praeities svajonės ima staiga skilinėti ir atveria kažką tamsesnio su skaudžiomis pasekmėmis.

Filmas „Paskutinė naktis Soho rajone“ nepaiso klasikinių žanrų. Jame sujungti siaubo, romantikos, dramos ir nostalgijos elementai, o kartu su žudikišku garso takeliu, šis laike šokinėjantis filmas tampa vienu iš įdomiausių šių metų kino projektų.

Režisavo: Edgar Wright („Jaunas vairuotojas“, „Zombių karalius“, „Skotas Pilgrimas prieš pasaulį“)

Vaidina: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Diana Rigg, Matt Smith, Jessie Mei Li, Terence Stamp, Lisa McGrills, James Phelps, Rita Tushingham, Oliver Phelps, Synnove Karlsen

Trukmė

1h 56 min

Cenzas

N-16 - žiūrovams nuo 16 metų

Sukurta

Universal Pictures International

Studija

Universal Pictures International

Trukmė: 1h 56 min

Cenzas: N-16 - žiūrovams nuo 16 metų

Sukurta: Universal Pictures International

Studija: Universal Pictures International

Žanras

Drama

Trileris

Siaubo

Žanras: Drama, Trileris, Siaubo